Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, ki sem jih podal/a v spodnjem obrazcu. Upravljavec osebnih podatkov je družba Styria digital marketplaces, d.o.o., Verovškova 55, SI-1000 Ljubljana. Z namenom zagotavljanja storitve bodo podatki lahko posredovani preverjenim pogodbenim obdelovalcem, v minimalnem obsegu potrebnem za zagotavljanje storitve, in pristojnih državnim organom, ki razpolagajo z ustrezno pravno podlago v svojih zakonskih predpisih.

Rok hrambe: Vaše osebne podatke bomo hranili do izpolnitve namena, za katerega so bili posredovani oz. do preklica vašega soglasja.

Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem. O preklicu soglasja bom obvestil neposredno upravljavca osebnih podatkov. Zavedam se, da preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Vaše pravice
Kot fizična oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, imate pravico do dostopa, popravka, pozabe, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov in ugovora zoper obdelavo, ki temelji na točki f) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (ang. General Data Protection Regulation, »GDPR«) ali za namene neposrednega trženja. Seznanjamo vas, da vaše zgoraj navedene pravice niso absolutne. Omejene so z veljavno zakonodajo in jih moramo izpolniti v določenih primerih. V primeru, da želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Styria digital marketplaces, d.o.o., Verovškova 55, SI-1000 Ljubljana ali e-naslov dpo_styria-slo@styria.com. Na podlagi 77. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov imate tudi pravico do pravnega varstva pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Obdelava podatkov temelji na mojem soglasju spodaj (6. člen, 1. odstavek Splošne uredbe o varstvu podatkov). S klikom na gumb »PRIJAVA NA E-OBVEŠČANJE« potrjujem resničnost posredovanih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami.

Kontaktni podatki upravljavca osebnih podatkov:
Styria digital marketplaces, d.o.o.
Verovškova 55
SI-1000 Ljubljana
dpo_styria-slo@styria.com