HappyIndex AtWork

Srečni, zadovoljni in motivirani zaposleni.

HappyIndex AtWork

Novost na področju blagovne znamke delodajalca na portalu MojeDelo.com je raziskava HappyIndex AtWork, ki jo izvajamo po metodologiji francoskega podjetja ChooseMyCompany in Univerze v Parizu II. Francoska raziskava se izvaja od leta 2011, letno vključuje več kot 500 podjetij in je prisotna v več kot desetih državah.

V raziskavi lahko sodelujejo delodajalci, ki želijo podrobneje raziskati zadovoljstvo svojih zaposlenih ter se potegovati za pridobitev certifikata HappyIndex AtWork, s katerim se bodo lahko potenacialnim kandidatom predstavili kot podjetje, v katerem so zaposleni zadovoljni in motivirani ter tako gradili svoj ugled.

Kako vaši zaposleni ocenjujejo svojo zaposlitveno izkušnjo ter kako dojemajo preživljanje časa na delovnem mestu?

V raziskavi zadovoljstva zaposlenih HappyIndex AtWork sodelujoči z odgovori na 18 vprašanj podajo svojo oceno zadovoljstva (od 1 do 5) ter podajo svoje subjektivno mnenje, kaj jim je najbolj oziroma najmanj všeč v podjetju in pri njihovem delu.

Na podlagi 18 vprašanj se izračuna skupna povprečna ocena zadovoljstva zaposlenih, na voljo pa je tudi analiza zadovoljstva po posameznih sklopih ter primerjava podatkov z globalnimi rezultati in z rezultati TOP podjetij.

1. Imajo vaši zaposleni občutek, da so na pravem mestu ter so zadovoljni z njihovo vlogo v podjetju in njihovimi odgovornostmi?
2. Ali v delovnem okolju vašega podjetja vlada timski duh ter je vsak član ekipe lepo sprejet in deležen podpore ostalih?
3. Imajo vaši zaposleni željo po doseganju ambicioznih ciljev?
4. Imajo vaši zaposleni občutek, da je njihov pripevek cenjen?
5. Ali vaši zaposleni čutijo pripadnost organizaciji, imajo enake vrednote in bi delo v vašem podjetju priporočili tudi prijateljem?
6. Ali vaši zaposleni uživajo pri opravljanju vsakodnevnih delovnih obveznosti in so zadovoljni z odnosi s svojimi sodelavci?

Če želite sodelovati v raziskavi HappyIndex AtWork in pridobiti odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja, izpolnite spodnji obrazec. Sodelovanje v raziskavi je brezplačno!

Pred izpolnitvijo obrazca preberite izjavo o soglasju.